Розсольник з м'яса курки

12 4 20 хв. 60 хв.

Курочка в супчику завжди до речі. У цьому рецепті вона плаває в супчику з огірками і рисом.

Продукти
  • М'ясо куряче - 300 г
  • Картопля - 3 шт.
  • Огірки солоні - 2 шт. Рис - 50 г
  • Цибуля - 1 шт
  • Морква - 1 шт.
  • Олія рослинна - 2 ст. ложки
  • Сметана - 2 ст. ложки
  • Зелень петрушки подрібнена - 2 ст. ложки
  • Лавровий лист - 1 лист
  • Сіль - 0,5-1 ст. ложка
  • Перець - 1 щіпка
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для розсольнику з куркою і рисом перед вами.

Шаг №2

Як приготувати розсольник з рисом і куркою:

куряче М'ясо промити, нарізати невеликими шматочками.

Шаг №3

Підготовлене м'ясо залити 1,5 л холодної води, варити 45 хв, знімаючи піну.

Шаг №4

Огірки нарізати маленькими кубиками.

Шаг №5

Рис промити.

Шаг №6

Картоплю очистити, вимити, нарізати кубиками.

Шаг №7

Цибуля очистити, вимити, подрібнити.

Шаг №8

Морква очистити, вимити, натерти на крупній тертці.

Шаг №9

Цибулю і морква пасерувати в маслі, помішуючи, на середньому вогні 2-3 хвилини.

Шаг №10

У киплячий бульйон покласти картоплю і рис, варити 10 мін.

Шаг №11

Додати огірки і пасеровані овочі, лавровий лист, посолити, поперчити, варити суп з куркою і рисом 10 мін. Помити і порізати зелень. Посипати суп зеленню.

Шаг №12

Готовий розсольник з куркою і рисом розлити по тарілках, заправити сметаною.
Приємного апетиту!

Вгору