Рагу з морепродуктами

11 1

Рагу з овочами, морепродуктами і квасолею «чорне око».

Продукти
  • Квасоля «чорне око» - 40 г
  • Кальмар - 80 г
  • Мідія на стулці - 2 шт.
  • Креветка 16/20 - 2 шт.
  • Перець болгарський - 50 г
  • Цибуля ріпчаста - 50 р, Картопля - 70 р, Моркву - 40 р
  • Печериці - 50 г
  • Соус табаско - за смаком
  • Сир пармезан
Приготування

Як робити: Рагу з морепродуктами? Дуже просто читайте далі...

1. З картоплі формою вирізав серця (так, ось так романтично)), обсмажив на суміші рослинного і вершкового масел.

2. Далі додаємо цибулю і болгарський перець. Я порізав їх великим кубиком.

3. Далі закидаємо моркву. Обсмажуємо хвилин 10 на вогні менше середнього.

4. Далі додаємо гриби, морепродукти, дрібно рубаний часник, табаско, зварену квасолю. Обсмажуємо до готовності морепродуктів. Солимо, перчимо.

5. Викладаємо на блюдо, посипаємо зеленню і сиром.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Вгору