Рагу з індичатиною і спаржевої квасолею

9

Страви з великою кількістю овочів повинні бути на нашому столі щодня. Один з варіантів для корисної трапези — рагу з овочами. Якщо необхідно приготувати швидкий і смачний обід, то можна вибрати подібне блюдо — рагу з м'ясом індички і стручкової квасолею.

Продукти
  • Індиче м'ясо — 500 г
  • Квасоля стручкова — 200 г
  • Капуста білокачанна — 200 г
  • Картопля — 6-8 шт
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Зелень кропу — за смаком
  • соєвий Соус — за смаком
  • Перець мелений запашний або приправа до птиці/овочів — на смак
  • Сіль — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати рагу з індичатиною і спаржевої квасолею:

В товстостінну ємність (краще з чавуну) наливається масло.
Шматочки індички кладуться в масло. (Можна брати будь-яке м'ясо, але краще віддати перевагу трохи жирного.)

Шаг №2

М'ясо птиці має трохи підсмажитися.

Шаг №3

У підсмажене м'ясо всипати цибулю і моркву. Попередньо цибулю нарізати кубиками, а моркву — соломкою.

Шаг №4

Наливається соєвий соус.

Шаг №5

Всипається картоплю, нарізану кубиками.

Шаг №6

Заливається в ємність вода так, щоб вона покривала картоплю.

Шаг №7

Ставиться все на повільний вогонь, приблизно на 25 хвилин.

Шаг №8

Всипається квасоля.

Шаг №9

Додається нашаткована капуста.

Шаг №10

За необхідності додається сіль, всипається приправа. Дотушиваются всі овочі до готовності.
Всипається кріп. Необхідно ще раз довести до кипіння страву вже з зеленню.

Шаг №11

Подається рагу з індичатиною і квасолею гарячим.

Приємного апетиту!

Вгору