Рагу з індичкою і кукурудзою

9

Ніжне соковите м'ясо з овочами.

Продукти
  • Філе індички - 700 г
  • Паприка мелена - 1 чайна ложка
  • Перці болгарські червоні - 2 шт.
  • цибуля Зелена з білою частиною - 1 пучок
  • кукурудза Консервована - 250 г
  • Масло вершкове - 50 г
  • Сіль
  • Бульйон або вода - 150 мл
Покрокове приготування
1 Рагу з індичкою і кукурудзою, шаг 1

Як приготувати рагу з індички з овочами:

Філе вимити, висушити і нарізати смужками. Перець теж вимити, очистити від насіння і нарізати смужками. Кукурудзу відкинути на сито. Зелену цибулю нарізати кільцями.

:)
2 Рагу з індичкою і кукурудзою, шаг 2

Масло розігріти на сковороді і обсмажити в ньому м'ясо. Посолити, посипати половиною паприки і перекласти на тарілку.

3 Рагу з індичкою і кукурудзою, шаг 3

Покласти в сковороду солодкий перець, половину зеленої цибулі і кукурудзу. Посипати що залишилася паприкою, посолити, влити бульйон або воду і тушкувати 10-15 хвилин на помірному вогні.

4 Рагу з індичкою і кукурудзою, шаг 4

Додати м'ясо, зелену цибулю. Я для екзотики додала паростки кропу. Зросла в горщику таке зілля, довге й біле. Згасимо рагу з індички з зеленню 2 хвилини.

5 Рагу з індичкою і кукурудзою, шаг 5

На гарнір до рагу з індички можна відварити рис, макаронні вироби.
Приємного апетиту!

Вгору