Рагу з грибами в азіатському стилі, з тофу і рисовою локшиною

11

Рагу з овочів з грибами, з смаженим сиром тофу і «скляної» рисовою локшиною - відмінне блюдо в азіатському стилі. Низькокалорійне блюдо.

Продукти
  • Локшина рисова - 120 г
  • Тофу - 120 г
  • Гриби - 80 г
  • Морква - 75 г
  • Перець болгарський - 120 г
  • Огірок свіжий - 90 г
  • Часник - 30 р
  • Імбир, корінь - 10 г
  • Соєвий соус - 20 г
  • Оцет рисовий - 20 г
  • Олія оливкова - 15 г
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати рагу з грибами

Огірок вимити, нарізати соломкою.

Шаг №2

Морква очистити, вимити, нарізати соломкою.

Шаг №3

Перець вимити, очистити від насіння і теж нарізати соломкою.

Шаг №4

«Скляну» рисову локшину заливаємо окропом або готуємо по інструкції на упаковці.

Шаг №5

Тофу нарізаємо скибочками, обсмажуємо до золотавої скоринки.

Шаг №6

На дуже гарячу сковороду наливаємо трохи олії і швидко, 2 хвилини, обсмажуємо моркву і перець. Додаємо гриби і обсмажуємо ще хвилину.

Шаг №7

Імбир і часник дрібно рубаємо. Додаємо імбир і часник на сковороду, смажимо 1 хвилину.

Шаг №8

Додаємо огірки, обсмажуємо ще хвилину.

Шаг №9

Додаємо соєвий соус (за бажанням можна соус теріякі), рисовий оцет і ще трохи обсмажуємо все разом.

Шаг №10

Викладаємо на сервірувальну тарілку рисову локшину. Зверху - тушковані овочі. Не забуваємо про тофу. Рагу з грибами і локшиною прикрашаємо кунжутом.

Шаг №11

Рагу з грибами в азіатському стилі готово. Приємного апетиту!

Вгору