Рагу по-болгарськи з овочами і фаршем

6 3 20 хв. 60 хв.

Навесні необхідні вітаміни, і в звичайні страви ми додаємо трохи краси болгарського перцю! У мене це овочеве рагу по-болгарськи з фаршем і картоплею.

Продукти
  • Картопля - 5 шт.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Фарш - 300 г
  • Рослинна олія
  • Спеції і зелень - за смаком
Приготування

Як робити: Рагу по-болгарськи з овочами і фаршем? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати овочеве рагу з картоплею:

1. Картопля і перець нарізаємо кубиками.

2. Фарш обсмажуємо хвилин 6-7 і до нього додаємо овочі. Перемішуючи, обсмажуємо ще хвилин 5.

3. Додаємо води (350 мл), спеції на свій смак і зелень (можна взяти готову суміш спецій і приправ для картоплі чи м'яса). Тушкуємо овочеве рагу з картоплею на маленькому вогні 30 хвилин, періодично помішуючи.

Вгору