Рагу з овочів і копченої ковбаси (у медленноварке)

11

Ось таке незвичайне рагу із свіжих овочів, квашеної капусти і ковбаси готую з пивом в медленноварке.

Продукти
  • Картопля молода дрібний (різаний навпіл) - 230 г
  • Морква середнього розміру (різана шматочками 1,5 см) - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста салатний (нарізаний тонкими скибочками) - 1 шт.
  • Ковбаса копчена (різана кільцями) - 450 г
  • Пиво міцне або безалкогольне - 300 г
  • Курячий бульйон - 1 склянка
  • Паприка - 1/2 ч. л.
  • Насіння кмину - 1 / 2 ч. л.
  • Чорний перець (крихти) - 1/2 ч. л.
  • Квашена капуста (промита і осушенная) - 400 г
  • Спагеті варені гарячі - 3 склянки
  • Гірчиця цільнозернові (за бажанням)
Приготування

Як робити: Рагу з овочів і копченої ковбаси (у медленноварке)? Дуже просто читайте далі...

1. У чашу великий медленноварки скласти картоплю, моркву і цибулю. Зверху викласти ковбасу.

2. У мисці середнього розміру змішати пиво, бульйон, паприку, кмин і перець. Залити цієї пряної смеью вміст медленноварки, зверху вылжить капусту.

3. Закрити повільноварку і готувати страву на повільній потужності близько 7-9 годин або на сильній потужності 3,5-4,5 години.

4. В сервірувальні тарілки викласти спагеті, а на них з допомогою шумівки викласти рагу. При бажанні можна полити блюдо соком, який утворився при приготуванні рагу. Добре подати до цього блюдо гірчицю (за бажанням.)

Вгору