Рагу з морепродуктів

10 4

Морепродукти тушкують протягом кількох хвилин у невеликій кількості рибного бульйону. Рагу з морепродуктів зберігає при цьому максимум корисних речовин.

Продукти
  • Мідії (помиті і чищені щіточкою) - 450 г
  • Морські гребінці - 240 г
  • Креветки середнього розміру (чищені) - 240 г
  • Помідори, консервовані без шкірки (рубані) - 400 г
  • Олія оливкова - 1,5 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста (дрібно різаний) - 0,5 склянки
  • Часник (подрібнений) - 1,5 ч. л.
  • Перець червоний сушений (крихти) - 0,25 ч. л.
  • Бульйон рибний - 0,5 склянки
  • Петрушка свіжа (рублена) - 0,25 склянки
Приготування

Як робити: Рагу з морепродуктів? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати рагу з морепродуктів:

1. Велику чавунну сковороду розігріти на середньо-сильному вогні, налити оливкову олію, нагріти. Висипати в каструлю цибулю, часник і червоний розкришений перець, готувати, помішуючи, близько 2 хвилин.

2. Викласти в каструлю мідії, морські гребінці і креветки, готувати близько 2 хвилин. Залити морепродукти бульйоном, додати петрушку і помідори, довести до кипіння. Накрити каструлю кришкою, зменшити вогонь, готувати рагу з морепродуктів близько 10 хвилин. Видалити розкрилися раковини.

Подавати рагу з морепродуктів відразу ж.

Вгору