Рагу з креветок, болгарського перцю і спаржі

11 4 40 хв.

Це кулінарне попурі готується з додаванням креольських спецій, що робить овочеве рагу з креветками неймовірно ароматним і смачним.

Продукти
  • Креветки середнього розміру (свіжі або заморожені) - 450 г
  • Спаржа (різана шматочками 5 см) - 300 г
  • Перець болгарський червоний (очищений від насіння і нарізаний кубиками 1 см) - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста (мелкорезаный) - 1/2 склянки
  • Часник (подрібнений) - 2 зубки
  • Олія оливкова - 1 ст. л.
  • Борошно - 2 ст. л.
  • Креольські спеції - 2 ч. л.
  • Курячий бульйон - 3/4 склянки
  • Сіль - 1/4 ч. л.
  • Чорний мелений перець - 1/4 ч. л.
Приготування

Як робити: Рагу з креветок, болгарського перцю і спаржі? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати овочеве рагу з креветками:

1. Якщо креветки заморожені, то їх слід розморозити. Почистити креветки від панцирів, залишаючи хвостики, промити морепродукти і викласти на паперовий рушник.

2. У великій сковороді на середньо-сильному вогні розігріти оливкову олію, викласти на розігріту сковороду спаржу, болгарський перець, цибуля і часник, готувати, помішуючи, близько 4-5 хвилин, до м'якого стану овочів.

3. Посипати овочі креольською спеціями і борошном, додати бульйон і готувати, помішуючи, до закипання, потім зменшити вогонь, додати в сковороду креветки, накрити і готувати овочеве рагу з креветками ще 2-3 хвилини, перемішавши один раз блюдо. Готове рагу посолити і поперчити. Подавати овочеве рагу з креветками відразу ж.

Вгору