Рагу з коренеплодів

10 4

Готується рагу з моркви, ріпи, пастернаку і брукви.

Продукти
  • Бруква — 1 шт
  • Морква — 3-4 шт.
  • Ріпа — 1 шт.
  • Пастернак — 1 шт.
  • Олія соняшникова — 2 ч. л.
  • ріпчаста Цибуля (рубаний) — 1 шт.
  • Бульйон овочевий або підсолена вода — 100-200 г
  • Петрушка свіжа (рублена) — 100 г
  • Масло вершкове — 15 г
  • Хліб житній для сервірування (за бажанням)
Приготування

Як робити: Рагу з коренеплодів? Дуже просто читайте далі...

1. Всі коренеплоди почистити і порізати невеликими скибочками.

2. У великій товстостінній каструлі на середньому вогні розігріти олію. Викласти в каструлю цибулю, готувати, помішуючи, близько 3-5 хвилин.

3. Викласти в каструлю різані коренеплоди і готувати, помішуючи, близько 10 хвилин. Залити бульйоном, довести до кипіння. Накрити кришкою і готувати близько 20 хвилин, до м'якого стану овочів.

4. Додати в рагу петрушку і вершкове масло, посолити, поперчити і добре перемішати.

Добре подати таке рагу з житнім хлібом (за бажанням).

Вгору