Рагу з кабачків

10

Легке, ніжне овочеве рагу з кабачків і капусти з горошком — вітамінне, корисне, малокалорийное блюдо. Таке рагу з кабачків можна подати і до м'яса, і як самостійне блюдо.

Продукти
  • Кабачки — 300 г
  • Сметана 15% — 140 г
  • Капуста цвітна — 100 г
  • Горошок зелений — 60 г
  • Масло рослинне — 2-3 ст. ложки
  • Цибуля — 1 шт.
  • Помідори — 1 шт
  • Сіль — 0,5-0,75 ч. ложки
  • Зелень петрушки — 0,25 пучка
  • Зелень кропу — 0,25 пучка
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для овочевого рагу з кабачками.

Шаг №2

Як приготувати рагу з кабачків з капустою і горошком:

кабачки Очистити, нарізати кубиками.

Шаг №3

Кабачки обсмажити в рослинній олії (використати 2 чайні ложки) на середньому вогні, помішуючи, до м'якості (5-7 хвилин).

Шаг №4

Цибулю очистити і нашаткувати.

Шаг №5

Помідори нарізати часточками.

Шаг №6

Нашатковану цибулю обсмажити у решті олії, помішуючи, до прозорості (5 хвилин).

Шаг №7

Нарізані часточками помідори додати до цибулі. Смажити, помішуючи, ще 7 хвилин.

Шаг №8

Цвітну капусту нашаткувати.

Шаг №9

Кабачки покласти в каструлю. Цибулю і помідори з'єднати з кабачками.

Шаг №10

Додати зелений горошок, нашатковану цвітну капусту.

Шаг №11

Додати сметану, посолити, перемішати і тушкувати рагу з кабачків і капусти протягом 5-10 хвилин.

Шаг №12

Нарізати зелень.

Шаг №13

При подачі до столу посипати рагу з кабачків дрібно нарізаною зеленню петрушки і кропу.

Вгору