Рагу з баклажанів, кабачків і гарбуза

7 4 30 хв. 40 хв.

Відмінне овочеве блюдо, на гарнір. Люблю овочеві рагу. Гарбуз в цьому рецепті надає пікантності.

Продукти
  • Гарбуз - 600 г
  • Кабачок - 1 шт.
  • Баклажани - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
  • Сіль
  • Перець
  • Рослинна олія - 6 ст.л.
Покрокове приготування
1 Рагу з баклажанів, кабачків і гарбуза, шаг 1

Інгредієнти для овочевого рагу з баклажанами прості, дешеві і доступні.

:)
2 Рагу з баклажанів, кабачків і гарбуза, шаг 2

Як приготувати овочеве рагу з баклажанів і кабачків з гарбузом:

Баклажани помити. Порізати на кубики.

3 Рагу з баклажанів, кабачків і гарбуза, шаг 3

Скласти баклажани в миску, добре посолити. Перемішати. Залишити на 20 хвилин, щоб вийшла гіркота.

4 Рагу з баклажанів, кабачків і гарбуза, шаг 4

Гарбуз очистити, помити, натерти на крупну тертку.

5 Рагу з баклажанів, кабачків і гарбуза, шаг 5

Кабачок помити і нарізати великими кубиками.

6 Рагу з баклажанів, кабачків і гарбуза, шаг 6

Цибулю очистити, помити. Нарізати кубиками.

7 Рагу з баклажанів, кабачків і гарбуза, шаг 7

Нагріти казан. Налити рослинне масло 5-6 ст. ложок. Обсмажити цибулю на середньому вогні 5 хвилин, помішуючи.

8 Рагу з баклажанів, кабачків і гарбуза, шаг 8

Додати в казан терту гарбуз. Всі разом обсмажувати хвилин 5 помішуючи.

9 Рагу з баклажанів, кабачків і гарбуза, шаг 9

Баклажани промити під водою і злегка віджати. Додати в казан кабачок і баклажани. Посолити і поперчити. Все перемішати. Гасити овочеве рагу з баклажанами на самому повільному вогні до готовності, хвилин 20 під накритою кришкою, періодично помішуючи.

10 Рагу з баклажанів, кабачків і гарбуза, шаг 10

Наше овочеве рагу з баклажанів і кабачків з гарбузом готово. Подавати рагу з свіжою зеленню як гарнір. Або як самостійне блюдо в пісний день.
Приємного апетиту!

Вгору