Пшенична каша з м'ясом

7

Каша з м'ясом — страва проста і ситна. Пшенична каша вариться звичайним способом. М'ясо використовується відварне (це хороше застосування м'яса, що залишився після приготування іншої страви).

Продукти
  • Крупа пшенична — 1 стакан
  • М'ясо відварне — 100-200 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Масло рослинне або вершкове — 1 ст. ложка
  • Сіль — 1 ч. ложка
  • Вода — 2 склянки
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для приготування каші з м'ясом.

Шаг №2

Як приготувати пшеничну кашу з м'ясом:

Перед тим, як приготувати пшеничну кашу, крупу добре промити.

Шаг №3

Залити холодною водою, довести до кипіння, посолити і варити кашу до готовності (15 хвилин) під кришкою, на слабкому вогні.

Шаг №4

Цибулю очистити і дрібно нашаткувати.

Шаг №5

М'ясо нарізати дрібними кубиками.

Шаг №6

На сковороді розігріти олію. М'ясо обсмажити до золотистого кольору в рослинній олії або вершковому маслі разом із дрібно нарізаною цибулею. Смажити потрібно на середньому вогні, час від часу перемішуючи, 10 хвилин.

Шаг №7

Перемішати гарячу пшеничну кашу з м'ясом.

Шаг №8

Подавати м'ясну пшеничну кашу в порційних тарілках.

Вгору