Приготування хрону

5 6 40 хв. 90 хв.

Звичайно, можна купити готовий хрін в магазині, але хіба він може зрівнятися з домашнім? Приготування хрону нескладно, спробуйте, ви не пошкодуєте! Отже, перед вами татарський рецепт приготування хрону.

Продукти
  • Для 100 г столового хрону:
  • Корінь хрону - 75 г
  • Оцет 9-% - 10 г
  • цукровий Пісок - 3 г
  • Сіль - 2 г
  • Окріп - 20 г
Приготування

Як робити: Приготування хрону? Дуже просто читайте далі...

Порада: Приправу з хрону зберігати в холодильнику.

Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для приготування хрону перед вами.

Шаг №2

Як приготувати хрін:

Замочити в холодній воді коріння хрону на 30 хвилин.

Шаг №3

Корені хрону, очистити. Закип'ятити чайник.

Шаг №4

Натерти корені хрону на тертці або пропустити через м'ясорубку.

Шаг №5

Отриману масу облити окропом, накрити кришкою і дати охолонути (близько 20-30 хвилин).

Шаг №6

Потім додати сіль, цукровий пісок, оцет і ретельно все перемішати, закрити кришкою, витримати ще 30-40 хвилин.

Шаг №7

Приправа готова.

Шаг №8

Щоб хрін був смачніший, можна додавати дрібно натерту буряк або буряковий сік, а також сметану.

Вгору