Пісний суп-гуляш

13

Запропоную вам на обід красивий, смачний і ароматний овочевий суп із солодким перцем, помідорами, меленою паприкою. Це пісний варіант супу-гуляшу.

Продукти
  • Перець болгарський — 1-2 шт
  • Помідори — 300 г
  • Томатна паста — 1 ст. ложка
  • Картопля — 3-4 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Часник — 3-4 зубчики
  • Паприка солодка (мелена) — 1-1,5 ч. ложки
  • Кмин — 0,5 ч. ложки
  • Зелень — за смаком
  • Рослинна олія — 30 мл
  • Сіль — за смаком
  • Вода — 1,5-2,5 л
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати пісний суп-гуляш:

Картоплю очистити, вимити, нарізати кубиками.

Шаг №2

Закип'ятити 2,5 л води. В окріп опустити картоплю. Довести до кипіння. Варити на невеликому вогні під кришкою 15-20 хвилин.

Шаг №3

Помідори вимити, обшпарити окропом.

Шаг №4

Помідори нарізати кубиками.

Шаг №5

Перець солодкий вимити, очистити, нарізати соломкою або кубиками. Цибулю і моркву очистити, вимити, нарізати соломкою.

Шаг №6

Розігріти сковороду, налити рослинне масло. У гаряче масло, викласти цибулю і моркву. Тушкувати, помішуючи, на середньому вогні 2-3 хвилини.

Шаг №7

Додати в сковороду перець і помідори. Тушкувати все разом, помішуючи, на середньому вогні 2-3 хвилини.

Шаг №8

Додати томатну пасту. Все перемішати.

Шаг №9

Тушкувати на маленькому вогні одну хвилину.

Шаг №10

Качалкою розчавити насіння кмину.

Шаг №11

Викласти засмажку в каструлю. Посолити за смаком, додати спеції. Варити 5 хвилин.

Шаг №12

Часник очистити, дрібно порубати.

Шаг №13

Зелень вимити, дрібно нарізати.

Шаг №14

У каструлю додати зелень і часник. Варити 2-3 хвилини. Зняти з вогню. Залишити суп-гуляш настоятися 15-20 хвилин.

Шаг №15

Пісний суп-гуляш готовий.
Приємного апетиту!

Вгору