Пісний «Лагман» з квасолею

12 4 50 хв.

Ідеальне рішення пісного обіду. Просто, смачно, дешево і сердито.

Продукти
  • Квасоля відварна - 200 г
  • Морква - 1-2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
  • Перець болгарський - 2 шт.
  • Помідор - 2 шт
  • Зелень - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Окріп - 1 л.
  • Картопля - 3 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Масло рослинне - 30 г
  • Локшина - 400 г
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для рецепта перед вами.

Шаг №2

Почистити і помити цибулю, нарізати кубиками.

Шаг №3

Моркву почистити і помити. Натерти на крупній тертці або нарізати соломкою.

Шаг №4

Почистити і помити картоплю. Нарізати кубиками.

Шаг №5

Перець солодкий помити,очистити від насіння, нарізати соломкою.

Шаг №6

Помідори помити, вирізати серцевину, нарізати кубиками.
Закип'ятити чайник.

Шаг №7

Розігріти казанок, налити рослинне масло. У гаряче масло, викласти цибулю і моркву. Тушкувати на середньому вогні, помішуючи , 3-4 хвилини.

Шаг №8

Потім викласти перець і помідори, тушкувати все разом 3-4 хвилини.

Шаг №9

Потім викласти картоплю. Перемішати.

Шаг №10

Додати квасолю. Посолити, поперчити. Залити окропом. Перемішати. Тушкувати на маленькому вогні під кришкою до готовності картоплі (15-20 хвилин).

Шаг №11

У каструлю налити 2,5 л води. Поставити на вогонь, довести до кипіння. Посолити. Викласти локшину. Довести до кипіння помішуючи.

Шаг №12

Варити до готовності на середньому вогні (згідно інструкції). Готову локшину відкинути на друшляк. Промити окропом з чайника. Дати стекти воді.

Шаг №13

Насипати порцію овочів з бульйоном. Викласти порцію локшини на овочі. Посипати свіжою зеленню, а можна подавати.
Приємного апетиту!

Вгору