Пісні дріжджові пончики

8 8 30 хв. 90 хв.

Постити можна з задоволенням. Запропоную Вам пісні дріжджові пончики на десерт.

Продукти
  • Борошно - 5 склянок
  • Дріжджі сухі - 1 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - 1-1,5 ч. л.
  • Рослинне масло - 3 ст. л.
  • Тепла вода - 2 склянки
  • Цукрова пудра - за смаком
  • Рослинна олія для смаження - скільки піде
Приготування

Як робити: Пісні дріжджові пончики? Дуже просто читайте далі...

1. Борошно просіяти, змішати з сухими інгредієнтами. Поступово додати масло і воду. Замісити м'яке тісто.

2. Тісто накрити рушником і поставити в тепле місце, я ставлю на водяну баню на 20-30 хвилин.

3. Коли тісто збільшиться вдвічі, обім'яти його.

4. Сформувати пончики. Для цього тісто розділити на 4 частини. Скачати кожну частину в ковбаску товщиною близько 2 див. Ковбаски розрізати на шматочки довжиною близько 8 див. Кінці заготовки з'єднати, зліпити колечко. Так зліпити всі пончики. Дати підійти 15 хвилин.

5. У казані розігріти олію і смажити пончики на середньому вогні до золотистого кольору. Хвилини за дві з кожної сторони.

6. Викласти пончики на серветку. Дати стекти зайвому жиру.

7. Остудити і посипати цукровою пудрою.

Приємного:)

Вгору