Пампушки

8

Пончики класичні.

Продукти
  • Борошно — 250 г
  • Дріжджі сухі — 7 г
  • Молоко — 120 мл
  • Яйце — 1 шт.
  • Масло вершкове — 20 г
  • Цукор — 50 г
  • Сіль — 3 г
  • Масло рослинне для фритюру
Приготування

Як робити: Пампушки? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати пончики класичні:

1. Дріжджі змішати з молоком, сіллю, цукром і даємо розчинитися протягом 20 хвилин.

2. Далі вбиваємо яйце, додаємо масло, розмішуємо віночком і частинами всипаємо борошно.

3. Замішуємо м'яке, еластичне тісто і, накривши рушником, даємо йому постояти, поки не збільшиться удвічі.

4. Далі розгортаємо в пласт, товщиною трохи більше сантиметра. Формою вирізаємо гуртки, а в них, формою поменше — малі гуртки. З обрізків тесту я знову розкотив пласт і повторив операцію.

5. Гуртки перекладаємо на деко, накриваємо рушником і залишаємо на півгодини.

6. Потім обсмажуємо у фритюрі. Я для цього використовував вок, дуже економно виходить, рекомендую. Готові пончики перекладав на решітку, під яку поклав паперові рушники.

7. Коли закінчив, занурив пончики в шоколад, і присипав різнокольоровою присипкою. Інші занурив в глазур (вода, цукрова пудра, олія вершкове) і теж присипав.

Пончики класичні готові. Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Готові пончики класичні. Приємного апетиту!

Вгору