Помідори по-корейськи на зиму

10

Помідори для цієї заготовки вибирати однакового розміру. Виходять помідори ароматні, гострі.

Продукти
  • Помідори стиглі — 2 кг
  • Морква — 4 шт.
  • Перець болгарський — 5 шт.
  • Оцет 9% — 100 мл
  • Олія рослинна — 100 мл
  • Часник — 5 зубчиків (за смаком
  • Перець червоний (чилі) мелений — 1 ст. ложка (за смаком)
  • Сіль — 2 ст. ложки
  • Цукор — 100 г
  • Зелень (петрушки, кропу, кінзи) — за смаком
Приготування

Як робити: Помідори по-корейськи на зиму? Дуже просто читайте далі...

З цієї кількості продуктів виходить 4 банки помідорів по-корейськи на зиму за 1 л.

*

Банки добре промити з содою. Банки і кришки простерилізувати будь-яким способом.

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати помідори по-корейськи на зиму:

Вимити помідори.

Шаг №2

Промити і очистити перець. Очистити і промити моркву. Очистити часник.

Шаг №3

Зелень ретельно вимити, дрібно нарізати.

Шаг №4

Перець, моркву і часник пропустити через м'ясорубку. В отриману суміш додати цукор, сіль, мелений перець чилі, рослинна олія, зелень. Ретельно перемішати до повного розчинення цукру і солі.

Шаг №5

Помідори розрізати навпіл, вирізати серцевину.

Шаг №6

У банку викласти шар помідорів (розрізом вниз).

Шаг №7

Потім шар з перемелених овочів і зелені. І т. д.

Шаг №8

Так заповнювати банки, поки не закінчаться інгредієнти. Банки накрити кришками.

Шаг №9

Банки помістити в ємність з теплою водою (на дно рекомендуємо викласти рушник, щоб дно банок прогрівалося рівномірно і не лопнуло). Довести до кипіння. Стерилізувати помідори по-корейськи на зиму (1 л) — 15 хвилин.

Шаг №10

Банки закатати кришками.

Шаг №11

Перевернути банки догори дном, укутати до повного охолодження.

Шаг №12

Помідори по-корейськи на зиму готові.
Приємного апетиту!

Вгору