Подварак

11 120 хв.

Балканське страва з індички з овочами.

Продукти
  • Гомілка індички - 1 шт. (мій варіант важив 770 г)
  • Гірчиця солодка - за смаком
  • Капуста свіжа - 400 г
  • Цибуля - 130 г
  • Морква - 80 г
  • Корінь селери - 60 г
  • Перець болгарський - 150 г
  • Помідори - 180 г
  • Паприка солодка мелена - 2-3 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Часник - 2-3 зубки
Приготування

Як робити: Подварак? Дуже просто читайте далі...

1. Гомілка злегка звільнити від шкірки, не пошкодивши її, зробити поздовжні надрізи вздовж м'якоті голяшки і вставити туди шматочки часнику, посолити і поперчити м'якоть.

2. Змастити гірчицею, натерти часником, видавленим через прес, закрити шкіркою і залишити на 30 хвилин.

3. Капусту ріжемо на квадратики приблизно 1,5 см. Або як вам більше подобається. Додаємо до неї цибулю півкільцями, селера тонкими брусочками, перець болгарський, помідори, морква, солимо, посипаємо паприкою, перемішуємо.

4. Складаємо овочі в ємність для запікання, звірку укладаємо голяшку, доливаємо води до половини вашої ємності. Голяшку змащуємо маслом (будь-яким) і відправляємо в духовку запікатися на 2 години при 180 градусах.

Покрокове приготування

Шаг №1

Робимо надрізи для часнику.

Шаг №2

Капуста нарізана.

Шаг №3

Додаємо перець.

Шаг №4

Корінь селери.

Шаг №5

Помідори та моркву.

Шаг №6

Все змішуємо зі спеціями.

Шаг №7

Укладаємо гомілку на овочі.

Шаг №8

Готово!

Вгору