Підлива з свинини

12

Така м'ясна підлива підійде до будь-якого гарніру.

Продукти
  • Свинина — 1 кг
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт
  • Морква — 1 шт.
  • томатна Паста — 70 г
  • Борошно — 3 ст. л.
  • Вода — 500 мл
  • Сіль
  • Перець
  • Лавровий лист
  • Спеції
  • Олія рослинна
  • Зелень (сушена)
Приготування

Як робити: Підлива з свинини? Дуже просто читайте далі...

1. Нарізаємо свинину кубиком.

2. У велику ємність наливаємо 100 г рослинної олії і викладаємо в нього свинину. Відразу додати спеції, перемішати і накрити кришкою. Тушкувати 10-15 хв. Після можна додати сіль і перець за смаком.

3. Нарізаємо дрібно цибулю і натираємо на крупній тертці моркву. Викладаємо на сковороду цибулю і обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Після відправляємо до цибулі моркву і томатну пасту. Смажимо 2-3 хвилини, постійно помішуючи.

4. Готову смаження додаємо до м'яса, перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин.

5. В окрему ємність висипаємо борошно, вливаємо холодну воду і перемішуємо, щоб не було грудок.

6. Обережно вливаємо борошняну суміш у каструлю з м'ясом і овочами, і заважаємо, щоб підлива не підгоріла. Додамо лавровий лист і зелень. Через 2 хвилини прибираємо з вогню. М'ясна підлива готова.

Приємного апетиту!

Вгору