Підлива з грибів і м'яса (до будь-якого гарніру)

10

Підлива (соус) з печерицями і курячим філе підійде до будь-якого гарніру.

Продукти
  • Філе куряче — 1-2 шт
  • Печериці — 400 г
  • Сметана — 400 г
  • Цибуля — 1 шт.
  • Часник
  • Борошно — 2 ст. л.
  • Вода — 600 мл
  • Сіль
  • Перець
  • Олія рослинна
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати підливу з грибів і м'яса:

Нарізати дрібно філе і відправити обсмажуватися на олії.

Шаг №2

Дрібно нарізати печериці і відправити до м'яса. Посолити і поперчити.

Шаг №3

Додати дрібно нарізану цибулю і часник.

Шаг №4

До 2 ст. л. борошна додати трохи води і добре перемішати, щоб не було грудочок. Влити воду, що залишилася, перемішати в однорідну масу.

Шаг №5

Відправити в сковороду сметану, перемішати і влити в борошно з водою. Додати спеції, сіль за смаком.

Шаг №6

Накрити кришкою і тушкувати підливу з грибів і м'яса на слабкому вогні 10-15 хвилин.

Шаг №7

Підлива з грибів і м'яса готова. Приємного апетиту!

Вгору