Плов з курячими сердечками

6

Ароматний плов з сердечками.

Продукти
  • Сердечка курячі — 200 г
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт
  • Рис — 0,75 склянки
  • Сіль — 0,5-1 ч. ложка
  • Перець чорний мелений — 0,25 ч. ложки
Покрокове приготування
1 Плов з курячими сердечками, шаг 1

Як приготувати плов з курячими сердечками:

Сердечка ретельно промити і розрізати уздовж.

:)
2 Плов з курячими сердечками, шаг 2

На сковороді розігріти 1 ст. ложку рослинної олії. На сильному вогні обсмажити сердечка, помішуючи, до рум'яної скоринки (7-9 хвилин).

3 Плов з курячими сердечками, шаг 3

Цибулю очистити і нарізати.

4 Плов з курячими сердечками, шаг 4

Морква очистити, вимити і натерти на крупній тертці.

5 Плов з курячими сердечками, шаг 5

На сковороді розігріти 1 ст. ложку рослинної олії. Викласти моркву і лук. Смажити, помішуючи, на середньому вогні 5-7 хвилин.

6 Плов з курячими сердечками, шаг 6

У казан перекласти сердечка, зверху викласти овочі.

7 Плов з курячими сердечками, шаг 7

Потім акуратно насипати рис. Не перемішувати!

8 Плов з курячими сердечками, шаг 8

Часник очистити, кожну часточку розрізати навпіл і вставити в рис.

9 Плов з курячими сердечками, шаг 9

Залити рис гарячою водою так, щоб вона покривала рис на палець. Посолити. Тушкувати на середньому вогні, під кришкою, поки не вода вбереться (15 хвилин).

10 Плов з курячими сердечками, шаг 10

Потім додати хмелі-сунелі і мелений перець, знову накрити кришкою і залишити ще на 15-20 хвилин. Можна загорнути плов з курячими сердечками в газету або в рушник, щоб довше зберегти тепло.

11 Плов з курячими сердечками, шаг 11

Плов з курячими сердечками готовий. Приємного апетиту!

Вгору