Плацинда з гарбузом

9 12 90 хв. 90 хв.

Осінь, дозріли гарбуза. Приготуємо разом плацинду з гарбузом.

Продукти
  • Молоко (сироватка) - 0,5 л
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Рослинна олія - 2 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Сода - 1 ч. л.
  • Оцет - 1 ч.л.
  • Борошно - скільки піде
  • Для начинки:
  • Гарбуз - 0,5 кг
  • Цукор
Покрокове приготування

Шаг №1

Ось так виглядають наші інгредієнти для плацинди з гарбузом.

Шаг №2

Як приготувати плацинди з гарбузом:

Гарбуз порізати на шматки. Почистити і натерти на тертці.

Шаг №3

Молоко змішати з цукром, сіллю і рослинним маслом, додати гашену оцтом соду.

Шаг №4

Додати поступово борошно до тих пір, поки тісто не перестане липнути до рук. Поділити тісто на 12-14 частин.

Шаг №5

Кожну корж розкачати в тонкий корж.

Шаг №6

Зверху викласти терту на тертці гарбуз. Посипати цукром за смаком.

Шаг №7

Потім взяти краю з протилежних сторін і защипнути по центру. Після взяти залишилися краї і так само защипнути по центру. Тепер потрібно викласти наші куточки. Натягнути їх і защипнути по колу в одному напрямку.

Шаг №8

Нагріти сковороду. Налити олію - 3 столові ложки. Відправити плацинду на сковороду. Обсмажити першої ту сторону, на якій були защипи.

Шаг №9

Коли плацинда з гарбузом підрум'янилася, перевернути її на іншу сторону і закрити сковороду кришкою. Щоб з допомогою пара вона пропеклась всередині.

Шаг №10

Також поступово смажити залишилися плацинди. Ось така краса вийшла.
Приємного:)

Вгору