Піца з шинкою

15 4 15 хв.

Піца, рецепт з шинкою, сиром, грибами.

Продукти
  • Тісто:
  • борошно - 1,5 склянки
  • сіль - 2 щіпки,
  • сухі дріжджі - 4-5 ч. л.,
  • вода - 3/4 склянки,
  • рослинна олія - 4 столові ложки.
  • Основа:
  • рослинна олія для обсмажування,
  • дрібно рубаний часник,
  • 2 столових ложки томат-пасти,
  • 100 г води
  • сіль
  • базилік.
  • Начинка - пропорції на ваш смак, наводжу перелік:
  • шинка
  • гриби
  • оливки
  • сир
  • болгарський перець
  • орегано
  • часник
  • базилік,
  • томат-паста,
  • цибуля.
Приготування

Як робити: Піца з шинкою? Дуже просто читайте далі...

Приготування піци.

Тісто для піци - звичайне дріжджове. Докладніше: борошно - 1,5 склянки, сіль - 2 щіпки, сухі дріжджі - 2 ч.л. вода - 3/4 склянки, олію - 4 столові ложки.

На розкатане тісто кладемо основу: на рослинному маслі обсмажуємо дрібно рубаний часник, потім додаємо 2 столові ложки томат-пасти, грам 100 або більше води, солимо, додаємо базилік, тушкуємо хвилин 5.

На основу - цибуля, шинка, посипаємо сиром, оливки кружальцями, болгарський перець кубиком (бажано декількох кольорів), гриби, посипаємо орегано, змащуємо край піци рослинним маслом і все.

Я випікав піцу на пекарському камені. Якщо не маєте такої, то просто в духовку на 200 градусів, хвилин на 20-25.

Приємного апетиту!

Вгору