Піца з цибулею і шпинатом

6 4 15 хв.

Смажену цибулю і шпинат готуються на готовій коржику піті в духовці протягом декількох хвилин.

Продукти
  • Цибуля червона (нарізаний соломкою) — 2 склянки
  • Шпинат свіжий, молодий — 2 склянки
  • Лепшка піта цільнозернові, діаметром 17 см — 4 шт
  • Сир фонтіна (подрібнений на тертці) — 60 г
  • Олія оливкова — 3 ч. л.
  • Часник (подрібнений) — 3 зубки
Приготування

Як робити: Піца з цибулею і шпинатом? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 220 градусів.

2. Сковороду середнього розміру розігріти на середньо-сильному вогні, налити 1 ч. ложку оливкової олії, висипати цибулю і часник, готувати, помішуючи, до м'якого стану, приблизно 5 хвилин.

3. Викласти в сковороду шпинат, готувати до в'янення листя, близько 2 хвилин. Зняти сковороду з плити.

4. Піти викласти на велике деко, змастити коржі 2 ч. ложками оливкової олії. Викласти піти на вміст сковороди, посипати сиром і помістити в розігріту духовку хвилини на 4, лише для того, щоб розплавився сир.

Вгору