Піца з курячим філе

10

Ця піца з куркою готується з арахісовим соусом.

Продукти
  • Куряче філе (різане дрібними шматочками) — 320 г
  • Перець болгарський червоний (нарізаний смужками) — 1 шт
  • Сир моцарелла (подрібнений на тертці) — 0,5 склянки (60 г)
  • Цибуля зелена (різаний) — 0,5 склянки
  • Часник (рубаний) — 2 зубки
  • Олія арахісова кремоподібна — 0,5 склянки
  • Цукор — 2 ч. л.
  • Оцет рисовий — 2 ч. л.
  • Перець чилі червоний, сушений (крихти) — 0,25 ч. л.
  • Олія рослинна — 2 ч. л.
  • Кінза свіжа (рубана) — 0,5 склянки
  • Тісто для піци (на один корж)
Приготування

Як робити: Піца з курячим філе? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 230 градусів.

2. У невеликій мисці змішати арахісове масло, цукор, оцет, перець чилі і 1/4 склянки теплої води. Відставити в сторону.

3. У великій сковороді на середньому вогні розігріти олію, викласти куряче філе, смажити, помішуючи, кілька хвилин. Потім додати зелений лук і часник, смажити, помішуючи, 1-2 хвилини. Зменшити вогонь до мінімального, додати 2 ст. ложки арахісової суміші, перемішати з філе, зняти з плити.

4. Змастити маслом металевий круг для приготування піци діаметром 30-35 см. З тіста розкачати круглий корж, викласти його на підготовлений металевий круг і змастити рештою арахісової сумішшю. На корж викласти вміст сковороди і смужки болгарського перцю, посипати сиром.

5. Помістити піцу в розігріту духовку на 11-14 хвилин. Перед подачею посипати піцу кінзою або зеленою цибулею.

Вгору