Піца з грибами і шалотом

12

Піца з грибами, шалотом і сиром, на готовому коржі для піци.

Продукти
  • Корж для піци готовий, тонкий — 1 шт. (280 г)
  • Гриби печериці дрібні (різані на половинки) — 240 г
  • Гриби шиітаке без ніжок (порізані на четвертинки) — 100 г
  • Цибуля-шалот (різаний на четвертинки) — 2 шт
  • Сир вершковий — 240 г
  • Сир напівтвердий — 3 скибочки (по 30 г)
  • Орегано свіжий, листя — 2 шт.
  • Олія оливкова — 1 ст. л.
  • Сіль — 0,25 ч. л.
  • Перець чорний мелений — 0,75 ч. л.
  • Часник (подрібнений) — 4 зубки
  • Олія рослинна
Приготування

Як робити: Піца з грибами і шалотом? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 225 градусів.

2. У великій мисці змішати оливкове масло, сіль, перець і часник. Викласти в цю миску гриби і цибулю, перемішати.

3. Велике деко змастити олією, викласти на нього одним шаром вміст миски і помістити в розігріту духовку на 15 хвилин (не заважаючи).

4. Вершковий сир нанести рівномірним шаром на корж для піци. Зверху викласти печені овочі і скибочки сиру.

5. Помістити піцу в духовку на 8 хвилин. Готову піцу посипати листочками орегано і подавати відразу ж.

Вгору