Піца «Навпаки» без сиру

11 8 120 хв. 240 хв.

Рецепт піци без сиру з найбільш доступних продуктів. Піца-перевертиш дуже смачна, незважаючи на простоту приготування.

Продукти
  • *Для тіста:
  • Борошно — 320 г
  • Масло вершкове — 50 г
  • Дріжджі сухі — 8 г
  • Молоко — 150 мл
  • *Для начинки:
  • Сосиски — 300 г
  • Цибуля — 1 шт.
  • Помідори — 3-5 шт.
  • Масло вершкове — 10-15 г
  • Часник — 1 зубчик
  • Сіль — 0,5 ч. ложки
  • Перець чорний мелений — 1-2 щіпки
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти за рецептом піци «Навпаки».

Шаг №2

Як зробити піцу без сиру «Навпаки»:

В мисці або на столі просіяти гіркою борошно (200 г), зробити лунку, покласти підготовлені дріжджі, сіль. Ретельно перемішати.

Шаг №3

Нарізати масло або маргарин.
У тісто додати маленькі шматочки вершкового масла або маргарину і знову перемішати.

Шаг №4

Влити молоко.

Шаг №5

Перемішати до однорідності.

Шаг №6

Поставити в тепле місце на 2 години.

Шаг №7

Потім досипати решту борошно.

Шаг №8

Вимісити тісто. Накрити його і залишити зріти, поки готується начинка.

Шаг №9

Дрібно нарізати сосиски.

Шаг №10

Цибулю очистити і дрібно нарізати.

Шаг №11

Зелень дрібно порубати.

Шаг №12

Перемішати дрібно нарізані сосиски, цибулю і зелень петрушки.

Включити духовку.

Шаг №13

Глиняну або залізну миску (або форму) натерти часточкою часнику і злегка змащену маслом.

Підготовлену суміш викласти шаром товщиною 2 см в глиняну миску, натерту часточкою часнику і змащену вершковим маслом, і поставити без кришки в гарячу духовку (200 градусів) на 20-25 хвилин.

Шаг №14

Помідори ошпарити окропом і зняти шкірку.

Шаг №15

Підготовлені помідори дрібно нарізати.

Шаг №16

Додати сіль, перець. Перемішати.

Шаг №17

З духовки вийняти миску з сумішшю, зверху покласти дрібно нарізані помідори, заправлені сіллю і чорним меленим перцем.

Шаг №18

З тіста розкачати з тіста круг товщиною 2 см і діаметром за розміром миски або форми.

Шаг №19

На помідори викласти коло з тіста, притиснути тісто по краях.

Шаг №20

Розтопити масло.
Корж змастити розтопленим вершковим маслом і поставити в дуже гарячу духовку (230 градусів) на 15-20 хвилин.

Шаг №21

У підсумку готова піца, вийнята з духовки перевертається на 180 градусів і так подається до столу.

Вгору