Піца на тонкому дріжджовому тесті

12

Любите піцу так, як люблю її я?:) Тоді печемо разом. Начинка — за вашим смаком.

Продукти
  • Борошно — 300 г
  • Вода холодна — 150 мл
  • Цукор — 1 ст. ложка
  • Сіль — 0,5 ч. ложки
  • Дріжджі сухі швидкодіючі (саф-момент) — 1 ч. ложка
  • Олія рослинна — 1-2 ст. ложки.
  • Для начинки:
  • Салямі — 80 г
  • Перець солодкий — 1 шт.
  • Помідори — 1-2 шт.
  • Сир твердий — 50 г
  • Майонез — 1 ст. ложка
  • Кетчуп — 1 ст. ложка
  • Зелень — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Включити духовку.
У воді розчинити дріжджі, цукор і сіль. Додати рослинне масло. Все перемішати.

Шаг №2

Просіяти і додати борошно. Перемішувати ложкою.

Шаг №3

Руками замісити м'яке тісто.

Шаг №4

Підсипаючи борошно, розкачати тісто товщиною близько 0,5 див.

Шаг №5

Деко змастити маслом, викласти тісто. Викласти по ложці майонезу і кетчупу.

Шаг №6

Перемішати соус, змастити корж.

Шаг №7

Нарізати начинку. Викласти на корж.

Шаг №8

Натерти сир на крупній тертці. Посипати піцу. Поставити деко в духовку на середню полицю. Випікати при 180 градусах до готовності (15-20 хвилин).

Шаг №9

Піца на тонкому дріжджовому тесті готова.
Приємного апетиту!

Вгору