Піца-човник (кальцоне-сфилатино)

6 5

Смачна піца незвичайної форми. Начинка для піци-кальцоне може змінюватися за вашим смаком.

Продукти
  • Тісто для піци - 1 кг
  • Сир моцарелла - 250 г
  • Помідори черрі - 50 шт.
  • Шинка - 200 г
  • Гриби (у мене консервовані в олії печериці) - 200 г
  • рослинна Олія для змащування
Покрокове приготування
1 Піца-човник (кальцоне-сфилатино), шаг 1

Як приготувати піцу-кальцоне:

Готуємо тісто для піци. Я зазвичай користуюся рецептом, який ви знайдете за ссилочку в продуктах.

З цієї кількості тіста вийде 5-6 човників.

:)
2 Піца-човник (кальцоне-сфилатино), шаг 2

На папір для випічки, змащену маслом, викладаємо частину тіста і надаємо йому довгасту форму. Я качалкою не користуюся, працюю руками.

3 Піца-човник (кальцоне-сфилатино), шаг 3

Викладаємо помідори черрі, розрізані навпіл, і сир моцарелла, нарізаний кубиками.

4 Піца-човник (кальцоне-сфилатино), шаг 4

Викладаємо шинку, нарізану тонкими брусочками.

5 Піца-човник (кальцоне-сфилатино), шаг 5

А також гриби (консервовані печериці в олії).

6 Піца-човник (кальцоне-сфилатино), шаг 6

Закриваємо човник, защипуємо краю. Змащуємо піцу-кальцоне невеликим кількістю рослинного масла

7 Піца-човник (кальцоне-сфилатино), шаг 7

Випікаємо піцу-кальцоне при 200 градусах близько 20-25 хвилин.
Приємного апетиту!

Вгору