Писто

7

Овочеве рагу по-іспанськи. В Іспанії писто подають до яєчні. Чудово підходить як гарнір до м'ясних страв, і як закуска. Також можна використовувати писто як начинку для пирога.

Продукти
  • Кабачок - 1 шт.
  • Перець болгарський - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Печериці - 5 шт
  • Помідори - 4 шт
  • Морква - 1 шт.
  • Олія рослинна - 50 мл
Покрокове приготування
1 Писто, шаг 1

Всі продукти для писто підготувати. Овочі вимити.

:)
2 Писто, шаг 2

Нарізати не дуже крупно.

3 Писто, шаг 3

Розігріти на сковороді рослинне масло, обсмажити цибулю.

4 Писто, шаг 4

Додати гриби, посолити, поперчити.

5 Писто, шаг 5

Додати тонко нарізану морковочку. Тушкувати 5 хвилин.

6 Писто, шаг 6

Додати кабачки, нарізані кубиками, 50 мл води. Протушкувати під кришкою 10 хвилин.

7 Писто, шаг 7

Додати солодкий перець. Тушкувати 5 хвилин.

8 Писто, шаг 8

Нарізані не крупно помідори додати до овочів. Все перемішати. Додати спеції за смаком. Тушкувати все разом ще 5-20 хвилин.

9 Писто, шаг 9

Можна подавати писто на стіл. Приємного апетиту!

Вгору