Пиріжки з рисом, яйцем і зеленою цибулею

10

Швидкий і простий рецепт дріжджових пиріжків на воді. Дізнайтеся, як приготувати просте дріжджове тісто для пиріжків, яке потім можна буде начинити чим завгодно. Нашої начинкою буде рис з яйцем і цибулею. Поєднання дуже смачне.

Продукти
  • Для тіста:
  • 1 упаковка свіжих дріжджів
  • 0,5 літра води
  • 1 ст. ложка цукрового піску
  • 5 дес. ложок олії рафінованої
  • 1 щіпка солі
  • 19 ст. ложок борошна
  • Для начинки:
  • 280 грам вареного рису
  • 4 яйця
  • 1 щедрий пучок цибулі зеленої
  • сіль за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Шаг №2

В першу чергу необхідно зайнятися замісом тіста.
У глибоку миску киньте дріжджі і розімніть їх виделкою. Додайте сіль і цукор.

Шаг №3

Влийте воду, попередньо підігріту до кімнатної температури.
Перемішуйте, поки дріжджі повністю не розчиняться.

Шаг №4

Додайте масло. Підсипте борошно і продовжуйте заміс тіста. Тісто має придбати ніжну і пластичну структуру.

Шаг №5

Прикрийте тісто рушником і залиште на годину, нехай воно підійде.

Шаг №6

Відваріть круто яйця, остудіть, очистіть і поріжте середніми кубиками.

Шаг №7

Поріжте пучок цибулі зеленої.

Шаг №8

Яйця і цибулю з'єднайте з вареним рисом, перемішайте, посоліть.

Шаг №9

На робочу дошку насипте достатню кількість борошна. Викладіть тісто на дошку і продовжуйте замішувати його руками.
Для зручності поділіть тісто на кілька частин, зробіть довгі смужки і кожну розрізати на шматки. Розкачайте заготовки-кружечки.

Шаг №10

По центру гуртків з тіста помістіть гірки начинки.

Шаг №11

Закріпіть краю тесту, формуючи пиріжки довільної форми.
Розігрійте сковороду, налийте достатню кількість масла. Коли масло розжариться, обережно покладіть на поверхню отримані заготовки. Смажте котлети з двох боків до рум'яності.

Шаг №12

Дайте смажених пиріжків трохи охолонути і приступайте до дегустації з гарячим чаєм або молоком.
Приємного апетиту!

Вгору