Пиріжки з м'ясом і овочами з пісочного тіста

9

Пиріжки з пісочного тіста мають розсипчасту структуру і хрустку скоринку.

Продукти
  • Тісто пісочне, несолодке - 500 г
  • Телятина (різана кубиками) - 450 г
  • Картопля (чищений і нарізаний кубиками) - 1 шт (180 г)
  • Ріпа (чищеная і різана кубиками) - 1 шт. (170 г)
  • Цибуля ріпчаста (чищений і нарізаний кубиками) - 1 шт.
  • Сушені італійські трави - 1/2 ч. л.
  • велике Яйце (злегка збите) - 1 шт
  • Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Як робити: Пиріжки з м'ясом і овочами з пісочного тіста? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 220 градусів. Тісто розкачати і вирізати склянкою або фігурною формою кола, діаметром близько 10 див.

2. У мисці змішати м'ясо, овочі і трави, посолити і поперчити за смаком. Ложкою викласти начинку на одну половину кожного кола тіста, накрити другою половиною і скріпити краї.

3. Сформовані пиріжки перенести на деко, застелене пергаментом, змастити верх виробів збитим яйцем.

4. Поставити деко в розігріту духовку і випікати пиріжки близько 15 хвилин, потім зменшити температуру до 160 градусів і готувати ще 50-60 хвилин.

Вгору