Пиріжки з листкового тіста

30 хв. 50 хв.

Пропоную вашій увазі оригінальну подачу звичайних пиріжків з листкового тіста. Готувати їх можна з будь несолодкої начинкою. У мене на цей раз буде начинка з м'ясного фаршу.

Продукти
  • Тісто листкове бездріжджове (заморожене) - 500 г
  • Яйце для змащування - 1 шт.
  • Для начинки:
  • Фарш м'ясний - 150-200 г
  • Цибуля ріпчаста маленький - 1 шт.
  • Олія рослинна - 1 ч. ложка
  • Сіль
Приготування

Як робити: Пиріжки з листкового тіста? Дуже просто читайте далі...

Кількість фаршу приблизне, його потрібно зовсім небагато. У мене ще й залишився.

Покрокове приготування
1 Пиріжки з листкового тіста, шаг 1

Фарш з'єднати з дрібно нарізаною цибулею, посолити. Обсмажити на сковороді до готовності, додавши чайну ложку рослинної олії. Остудити.

:)
2 Пиріжки з листкового тіста, шаг 2

Готове листкове тісто розморозити, тонко розкачати, щоб в процесі випічки пиріжки не занадто сильно збільшувалися в підйомі. Розділити тісто навпіл, провівши умовну межу.

3 Пиріжки з листкового тіста, шаг 3

На одній стороні тесту намітити формочкою кількість майбутніх пиріжків, не прорізаючи, а лише злегка натискаючи. У мене вийшло 11.

4 Пиріжки з листкового тіста, шаг 4

Розкласти начинку в центр кожного шаблону, потім змастити яйцем місце навколо начинки.

5 Пиріжки з листкового тіста, шаг 5

Накрити другою половиною тіста, краї навколо начинки притиснути пальцями.

6 Пиріжки з листкового тіста, шаг 6

Формочкою вирізати пиріжки.

7 Пиріжки з листкового тіста, шаг 7

Перекласти папір для випічки з пиріжками на деко, змастити яйцем.

8 Пиріжки з листкового тіста, шаг 8

Випікати в розігрітій духовці при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин. Остудити, не знімаючи з листа.
що Залишилися після оброблення обрізки тіста змастити яйцем, посипати цукром, спекти як звичайні слойки. Теж смачно і незвично. :)

Приємного апетиту!

Вгору