Пиріг з вершковим кремом і маракуйєю

11

Бісквітний пиріг готується з вершковим кремом і м'якоттю маракуї.

Продукти
  • Для коржів:
  • Цукор — 100 г
  • Яйця (розділених на жовтки і білки) — 4 шт.
  • Цедра апельсина — 1 ч. л.
  • Борошно — 125 г
  • Масло вершкове (розтоплене, остигле) — 125 г
  • *
  • Для крему:
  • Вершки жирні — 180 г
  • Цукрова пудра — 2 ст. л.
  • Цедра апельсина — 1 ч. л.
  • Маракуяй свіжа або консервована (м'якоть) — 1 ст. л.
  • *
  • Для заливки:
  • Цукрова пудра — 200 г
  • Маракуяй свіжа або консервована (м'якоть) — 3 ст. л.
  • Вода окріп — 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Пиріг з вершковим кремом і маракуйєю? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати пиріг з вершковим кремом і маракуйєю:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Змастити маслом круглу жаростійку форму діаметром 23 див. форму Застелити пергаментом.

2. У великій мисці збити цукор з яєчними жовтками і апельсиновою цедрою до однорідного стану.

3. В окремій мисці збити яєчні білки до пишного стійкого стану. Акуратно ввести білки в жовткову масу. Поступово ввести муку, перемішуючи лопаткою. Викласти тісто в підготовлену форму і помістити в розігріту духовку на 45-50 хвилин.

4. Дістати пиріг з духовки, дати охолонути у формі протягом 10 хвилин, а потім дістати з форми, видалити пергамент, дати пирогу повністю охолонути.

5. Приготувати крем. Вершки збити з цукровою пудрою до стійкого стану, додати апельсинову цедру і маракуйю.

6. Приготувати заливку. У мисці змішати цукрову пудру з маракуйєю, поступово ввести окріп, добре перемішуючи.

7. Пиріг розрізати навпіл на два коржа, між ними нанести крем. Зверху пиріг з вершковим кремом полити цукрових заливкою.

Пиріг з вершковим кремом і маракуйєю готовий, можна подавати.

Вгору