Шоколадний пиріг з горіхами

9 25 хв. 65 хв.

Пиріг готується з додаванням розтопленого шоколаду і волоських горіхів. Шоколадний пиріг з горіхами — це безпрограшний варіант до будь-якого чаювання.

Продукти
  • Шоколад чорний (рубаний) — 125 г
  • Горіхи волоські (рубані) — 40 г
  • Яйця великі (злегка збиті) — 2 шт.
  • Борошно — 100 г
  • Рахрыхлитель — 0,5 ч. л.
  • Сіль — 0,25 ч. л.
  • Масло вершкове — 90 г
  • Цукор — 200 г
  • Ванільний екстракт — 0,5 ч. л.
Приготування

Як робити: Шоколадний пиріг з горіхами? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати шоколадний пиріг з горіхами:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Змастити маслом глибоку жаростійку форму розміром 20х20 см.

2. У мисці змішати борошно, розпушувач і сіль.

3. Шоколад розтопити з маслом на водяній бані. Зняти з лазні, ввести цукор, перемішати, дати охолонути.

4. Потім шоколад ввести яйця, добре збити.

5. Ввести в шоколадну масу сухі інгредієнти, ванільний екстракт і горіхи.

6. Перекласти тісто в підготовлену форму і помістити в духовку, випікати шоколадний пиріг з горіхами до чистої дерев'яної палички, 35-40, але не перепеките. Перед подачею остудити пиріг у формі, а потім порізати квадратиками.

Вгору