Пиріг з шоколадом, арахісом і маршмеллоу

11 20 хв. 40 хв.

Готується пиріг з шоколадом, арахісом і маршмеллоу у вигляді піци. Особливо зрадіють такій солодкій піці дітки, якщо подати пиріг на дитяче свято.

Продукти
  • Масло вершкове (розм'якшене) — 250 г
  • Яйце велике — 1 шт.
  • Зефір маршмелоу (нарізаний шматочками) білий і рожевий — 120 г
  • Арахіс смажений — 60 г
  • Шоколад чорний рубаний або шоколадні чіпси — 180 г
  • Борошно — 280 г
  • Сіль — 0,25 ч. л.
  • Цукор білий — 100 г
  • Цукор коричневий — 100 г
  • Ванільний екстракт — 0,5 ч. л.
Приготування

Як робити: Пиріг з шоколадом, арахісом і маршмеллоу? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати пиріг з шоколадом, арахісом і маршмеллоу:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 190 градусів. Підготувати спеціальний металевий круг для піци або іншу круглу металлическу форму-деко.

2. У мисці змішати борошно і сіль.

3. В іншій мисці збити вершкове масло з цукром до кремоподібного стану. Додати ваніль і яйце, ще раз добре перемішати.

4. Продовжуючи збивати на слабкою швидкості, ввести сухі інгредієнти. Викласти тісто на підготовлений металевий круг або в плоску круглу форму. Помістити в розігріту духовку, випікати 12-15 хвилин, до золотистого кольору. Посипати коржик різаним зефіром маршмелоу, шоколадом і арахісом.

5. Знову помістити пиріг з шоколадом, арахісом і маршмеллоу в духовку на 5 хвилин. Потім дістати пиріг-піцу з духовки, дати охолонути. Остиглий пиріг з шоколадом, арахісом і маршмеллоу нарізати на порційні шматочки.

Вгору