Пиріг з малиною

9

Пиріг готується з пісочного тіста, а мигдальний начинка — з додаванням малини.

Продукти
  • Для начинки:
  • Малина свіжа — 150 г
  • Мигдаль мелений — 150 г
  • Масло вершкове (розм'якшене) — 90 г
  • Цукор — 100 г
  • Борошно — 50 г
  • Яйця великі — 2 шт.
  • Ванільний екстракт — 1 ч. л.
  • Цукрова пудра для присипки
  • *
  • Пісочний корж
Приготування

Як робити: Пиріг з малиною? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати пиріг з малиною:

1. Приготувати начинку. В чашу кухонного процесора насипати цукор, борошно, мелений мигдаль, додати яйця, вершкове масло і ванільний екстракт, пульсувати до однорідного стану.

2. Викласти начинку в випечений охолоджений пісочний корж, лопаткою рівномірно розподілити. Викласти на начинку малину, злегка втиснути.

3. Помістити форму в розігріту духовку, випікати пиріг з малиною близько 40 хвилин до золотистого кольору.

4. Готовий пиріг з малиною дістати з духовки, дати охолонути у формі, а потім дістати з форми. Присипати пиріг з малиною цукровою пудрою і можна подавати.

Вгору