Пиріг з копченостями і сулугуні

9

Смачний пиріг з готового листкового дріжджового тіста з начинкою з копченостей та сиру сулугуні.

Продукти
  • Тісто листкове дріжджове (готове) - 500 г
  • Жовток - 1 шт.
  • Для начинки:
  • Копчене або полукопченое м'ясо, ковбаса, грудинка - 350-400 г
  • Сир сулугуні - 300 г
  • Зелень петрушки і кропу - півпучка
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Жир (масло рослинне або вершкове масло) - 1 ст. ложка
Покрокове приготування
1 Пиріг з копченостями і сулугуні, шаг 1

Дрібно порізати цибулю, копченості і зелень. Сир натерти на крупній тертці. На розігрітій олії обсмажити цибулю з копченостями. Перекласти в миску і додати сир і зелень, перемішати. Начинка готова.

:)
2 Пиріг з копченостями і сулугуні, шаг 2

Розморозити тісто і розкачати у великий круг. По краю кола зробити 6 надрізів.

3 Пиріг з копченостями і сулугуні, шаг 3

Перенести тісто з допомогою качалки у форму для випічки.

4 Пиріг з копченостями і сулугуні, шаг 4

Викласти начинку.

5 Пиріг з копченостями і сулугуні, шаг 5

З'єднати в центрі протилежні надрізи. Вивернути їх як комір-хомут. Змастити пиріг жовтком.

6 Пиріг з копченостями і сулугуні, шаг 6

Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 25-30 хвилин.

7 Пиріг з копченостями і сулугуні, шаг 7

Приємного апетиту!

Вгору