Пиріг з капустою

12

З появою хлібопічки випікати пироги в нашій сім'ї стало улюбленим заняттям. Тісто, приготоване в хлібопічці, виходить повітряним, а пиріг – ароматним і апетитним. Та й на його виготовлення йде мінімум часу.

Продукти
  • Для тесту в хлібопечі:
  • Яйця — 3 шт.
  • Сметана — 2 ст. ложки
  • Масло вершкове — 70 г
  • Мед — 1 ст. ложка
  • Дріжджі сухі — 2 ч. ложки
  • Борошно — 650 г
  • Олія рослинна — 2 ст. ложки
  • Сіль — 1 ч. ложка (з гіркою)
  • Вода — 250 мл
  • Для начинки:
  • Капуста — 0,5 середнього качана
  • Морква — 1 шт.
  • Томатна паста — 3 ст. ложки, Масло рослинне — 2 ст. ложки
Приготування

Як робити: Пиріг з капустою? Дуже просто читайте далі...

Треба викласти всі інгредієнти в ємність хлібопічки в певній послідовності і включити нашу помічницю. Поки хлібопічка буде замішувати тісто, потрібно приготувати капустяну начинку. Потім сформувати з приготованого хлебопечью тіста і начинки капустяний пиріг і визначити його в духовку.

Покрокове приготування

Шаг №1

В чашу хлібопічки виливаємо воду, потім визначаємо туди сметану, мед і яйця.

Шаг №2

Додамо в хлебопечную форму рослинне і вершкове масло.

Шаг №3

Також в чашу висипаємо борошно та дріжджі. Ставимо на програму «Тісто» і чекаємо завершення робочого циклу.

Шаг №4

Поки готується тісто, нашинкуем капусту і моркву наріжемо брусочками.

Шаг №5

Підсмажимо на олії капусту до золотистого кольору, потім додаємо моркву і продовжуємо смажити, перемішуючи, 10 хвилин.

Шаг №6

Додамо до смажені овочі, томатну пасту і згасимо капустяну начинку 10-15 хвилин. Потім остудимо начинку.

Шаг №7

Дістанемо тісто з форми хлібопечі, не забувши при цьому звільнити його від лопати-мішалки.

Шаг №8

Розділимо тісто на два однакових колобка, один з яких розкотимо і визначимо форму. Зверху викладемо капустяну начинку.

Шаг №9

Розкотимо другий колобок і накриємо їм першу частину з капустяної начинкою. Дамо постояти капустяного пирога в теплому місці 25-35 хвилин, після чого визначимо його в розігріту духовку.

Шаг №10

Температура випічки — 220 градусів. Випікаємо капустяний пиріг до готовності.

Шаг №11

Дістанемо готовий пиріг з капустою з духовки, змастимо його вершковим маслом і накриємо серветкою на 20-30 хвилин.

Шаг №12

Приємного чаювання!

Шаг №13

Вгору