Пиріг з фаршем і печерицями

10

Найпростіший пиріг з фаршем і печерицями, з листкового тіста. Готувати таку випічку — одне задоволення. Печіть і насолоджуйтеся смачним і ароматним м'ясним пирогом з грибами.

Продукти
  • Тісто листкове дріжджове — 1 аркуш
  • Фарш м'ясний — 300 г
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт
  • печериці — 2-3 шт.
  • Вершки — 2 ст. ложки
  • Соєвий соус — 1 ст. л.
  • Хмелі-сунелі — 1 ч. л.
  • Сіль — за смаком
  • Масло рослинне — 2 ст. л.
  • Яйце — 1 шт.
Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти.

Шаг №2

Нарізати одну цибулину дрібно. Обсмажити на рослинній олії до прозорості.
Додати фарш, тушкувати 2 хвилини.
Додати сіль за смаком, хмелі-сунелі, вершки, соєвий соус. Протушкувати 3 хвилини.

Шаг №3

Розкачати тісто в тонкий пласт, зробити надрізи по боках.
Перекласти з допомогою качалки тісто на деко. Викласти по центру фарш, кільця цибулі і печериці, нарізані пластинками.

Шаг №4

Сплести косу зі смужок тіста. Змастити збитим яйцем.
Випікати пиріг в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах близько 30 хвилин.

Шаг №5

Приємного апетиту!

Вгору