Пиріг з апельсиновою цедрою

9 4 120 хв.

Дуже ніжний і вишуканий пиріг. Здавалося б, нехитрі інгредієнти, але... Апельсинова цедра внесла свою родзинку і — вуаля!.. Приємного апетиту!

Продукти
  • Сметана — 2 склянки, Яйця — 2 шт
  • Цукор — 0,5-1 склянку (якщо хто любить якнайсолодше)
  • Розпушувач для тіста — 1 ч. л.
  • Сода — на кінчику чайної ложки
  • Масло вершкове розтоплене — 200 г
  • Ванілін — за смаком
  • Борошно кукурудзяне і пшеничне (мій улюблений мікс) — скажу чесно, додавала на око, орієнтуючись на те, щоб тісто було як густа сметана по консистенції
  • Цедра 1 апельсина
Приготування

Як робити: Пиріг з апельсиновою цедрою? Дуже просто читайте далі...

Готувала пиріг в мультиварці, тому не скажу, скільки градусах його випікати в духовці. Але для щасливих власниць диво-приладу, можу сказати, що в мультиварці пиріг випікався 1,5 години, т. к. скоринка все не золотилась. Довго? Так. Але очікування того варті!

Приготувала тісто, вилила у форму для випічки — і в мультиварку на режим «Випічка».

Прикрасила пиріг, як видно на фото, — варенням, що виявилося в запасах.

Приємного апетиту!

Вгору