Пиріг на пару

7

Пиріг з ароматом горіха готується на пару.

Продукти
  • Яйця великі — 3 шт.
  • Масло волоського горіха — 3 ст. л.
  • Мед рідкий — 30 г
  • Борошно — 180 г
  • Розпушувач — 1 ч. л.
  • Сода — 0,25 ч. л.
  • Цукор коричневий — 120 г
  • Ванільний екстракт — 1 ч. л.
Приготування

Як робити: Пиріг на пару? Дуже просто читайте далі...

1. Борошно просіяти, додати до неї розпушувач і соду. Круглу бамбукову кошик (діаметром 18 см) для приготування на пару застелити пергаментом.

2. У великій мисці збити яйця з цукром до кремоподібного стану. Додати масло волоського горіха і мед, ще раз добре перемішати і залишити масу в бік на 30 хвилин.

3. В яєчну суміш додати борошно і ванільний екстракт, добре перемішати міксером на мінімальній швидкості.

4. Вилити тісто в підготовлену форму, помістити в пароварку (пар), готувати під кришкою близько 30 хвилин. Перед подачею дістати пиріг з форми і дати відпочити при кімнатній температурі протягом декількох хвилин.

Вгору