Пиріг-коврижка з рідким варенням (полуничним)

5 16 10 хв. 40 хв.

На смак — як покупні коржики, робиться дуже просто і швидко. Якщо хочеться що смачне до чаю, і швидко, то це те, що потрібно. Сама готувала і вам раджу)

Продукти
  • Рідке варення (полуничне) — 1 склянка
  • Борошно — 2 склянки
  • Цукор (за бажанням, за смаком) — 1 склянка (в залежності від варення
  • наприклад, малину, полуницю не додаємо, а ось в смородину треба)
  • Сода — 2 ч. л.
  • Молоко — 1 стакан
Приготування

Як робити: Пиріг-коврижка з рідким варенням (полуничним)? Дуже просто читайте далі...

Пиріг можна приготувати з будь-якого рідкого варення. Якщо у вас густе, то відповідно зробіть варення рідині (переваріть його з додаванням води). У мене було полуничне, і воно вже зацукрувалося, я його зробила рідині таким способом. (Зацукроване варення можна виправити, перетравивши його. На кожен кілограм варення треба додати по одній чайному склянці води і варити до тих пір, поки варення не закипить.)

Приготування пирога:

1. Всі інгредієнти перемішати. Вийде рідке тісто, як на шарлотку.

2. Випікати в розігрітій духовці хвилин 30.

3. Все, можна їсти. При бажанні можна полити сметаною, згущеним молоком, медом і т. д.

Вгору