Пиріг з печиво з шоколадною глазур'ю

12

Корж для пирога — з готового печива, з вершковим кремом та шоколадною глазур'ю.

Продукти
  • Печиво пісочне (розкришене) — 300 г
  • Кокосова стружка — 150 г
  • Горіхи волоські або пекан (рубані) — 60 г
  • Какао — 3 ст. л.
  • Масло вершкове — 125 г
  • Яйце велике — 1 шт
  • Цукор — 50 г
  • Ванільний екстракт — 1 ч. л.
  • *
  • Для крему:
  • Масло вершкове (розм'якшене) — 60 г
  • Вершки жирні — 3 ст. л.
  • Цукрова пудра — 300 г
  • Ванільний екстракт — 0,5 ч. л.
  • *
  • Для глазурі:
  • Шоколад чорний (рубаний) — 150 г
  • Масло вершкове — 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Пиріг з печиво з шоколадною глазур'ю? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати пиріг з печиво з шоколадною глазур'ю:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Змастити маслом прямокутну жаростійку форму розміром 33х23 див.

2. У мисці збити яйця з 50 г цукру до пишного стану.

3. Поступово ввести в яєчну суміш вершкове масло, ванільний екстракт, какао, крекери, кокосову стружку і горіхи, перемішати.

4. Викласти цю масу в підготовлену форму, розрівняти одним рівним шаром. Помістити в розігріту духовку на 10-15 хвилин. Дати охолонути.

5. Приготувати крем. Збити вершкове масло з цукровою пудрою, вершками і ванільним екстрактом. Викласти цю масу на остиглий корж і помістити пиріг з печива в морозильну камеру на 10 хвилин.

6. Тим часом приготувати глазур. Шоколад розтопити з маслом на водяній бані. Змастити пиріг глазур'ю і помістити в холодильник на 1-3 години. Потім порізати пиріг з печива прямокутниками.

Вгору