Пиріг Млинниця

13 6 45 хв.

Пиріг Млинниця - пшеничні, і гречані млинці, запечені з сиром.

Продукти
  • Пшеничні млинці:
  • борошно пшеничне - 1 склянка
  • яйця - 3 штуки
  • вода - 0,5 л
  • сода - на кінчику ножа
  • сіль
  • Гречані млинці:
  • борошно гречане - 2/3 склянки
  • пшенична борошно - 1/3 склянки
  • яйце - 3 штуки
  • вода - 0,5 л
  • сода - на кінчику ножа
  • сіль
  • *
  • Олія рослинна - 100 г
  • Сир - 200 г
Приготування

Як робити: Пиріг Млинниця? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати пиріг Млинниця:

1. Готуємо два види тіста - пшеничне і гречане.

Збиваємо яйця, вливаємо 0,5 л води, трохи соди погашеної лимонним соком, сіль, борошно. І все ретельно перемішуємо.

2. Випікаємо пшеничні, і гречані млинці.

3. Кладемо на деко пшеничний млинець, посипаємо тертим сиром, на нього кладемо гречаний і теж посипаємо сиром. І так, поки млинці не закінчаться. (Замість сиру можна кожен млинець змастити збитим яйцем).

4. Ставимо в духовку на 15 хвилин.

Покрокове приготування

Шаг №1

Млинці пшеничні.

Шаг №2

Млинці гречані.

Шаг №3

Сир натираємо на дрібній тертці.

Шаг №4

Складаємо пиріг Млинниця: кожен млинець пересипаємо сиром.

Вгору