Пісочні кошики закусочні

8

Кошики з несолодкого пісочного тіста наповнюються начинкою з зеленого горошку і сиру і запікаються до красивої золотистої скоринки.

Продукти
  • Горошок зелений заморожений (оттаявший) — 180 г
  • Сир пармезан (подрібнений на тертці) — 4 ст. л.
  • Сметана — 125 г
  • пісочне Тісто заморожене (розмерзається) — 250 г
  • Яєчні жовтки — 2 шт.
  • Петрушка свіжа (рублена) — 3 ст. л.
  • Перець чорний мелений — 1 щіпка
  • Мускатний горіх мелений — 1 щіпка
Приготування

Як робити: Пісочні кошики закусочні? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати пісочні кошики закусочні:

1. Тісто розкачати в пласт товщиною 3 мм, Вирізати формочкою 6 кіл діаметром 15 див. Викласти ці кола тесту в жароміцні формочки діаметром 10 см, добре розподілити тісто всередині по дну і бортикам. Виделки зробити проколи в тесті і помістити формочки в холодильник на 30 хвилин.

2. Тим часом включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів.

3. Формочки з тістом дістати з холодильника, застелити пергаментом, а зверху насипати квасолю або горох, помістити пісочні кошики в розігріту духовку на 10 хвилин. Потім прибрати пергамент з бобовими з кошиків.

4. Зменшити Температуру в духовці до 150 градусів, а дверцята залишити відчиненими, щоб температура швидше знизилася.

5. Тим часом приготувати начинку. Зелений горошок відварити в окропі протягом 2 хвилин, потім осушити і перекласти в чашу блендера. Додати до горошку яєчні жовтки, сир і сметану, добре подрібнити. Додати петрушку, перець і мускатний горіх, ще раз добре перемішати. Викласти цю начинку на підготовлені коржики і помістити пісочні кошики в духовку на 20 хвилин. Подавати пісочні кошики відразу ж.

Вгору