Кошики з несолодкого пісочного тіста наповнюються начинкою з зеленого горошку і сиру і запікаються до красивої золотистої скоринки.
Як робити: Пісочні кошики закусочні? Дуже просто читайте далі...
Як приготувати пісочні кошики закусочні:
1. Тісто розкачати в пласт товщиною 3 мм, Вирізати формочкою 6 кіл діаметром 15 див. Викласти ці кола тесту в жароміцні формочки діаметром 10 см, добре розподілити тісто всередині по дну і бортикам. Виделки зробити проколи в тесті і помістити формочки в холодильник на 30 хвилин.
2. Тим часом включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів.
3. Формочки з тістом дістати з холодильника, застелити пергаментом, а зверху насипати квасолю або горох, помістити пісочні кошики в розігріту духовку на 10 хвилин. Потім прибрати пергамент з бобовими з кошиків.
4. Зменшити Температуру в духовці до 150 градусів, а дверцята залишити відчиненими, щоб температура швидше знизилася.
5. Тим часом приготувати начинку. Зелений горошок відварити в окропі протягом 2 хвилин, потім осушити і перекласти в чашу блендера. Додати до горошку яєчні жовтки, сир і сметану, добре подрібнити. Додати петрушку, перець і мускатний горіх, ще раз добре перемішати. Викласти цю начинку на підготовлені коржики і помістити пісочні кошики в духовку на 20 хвилин. Подавати пісочні кошики відразу ж.