Пісочне печиво з родзинками

7

Ця смакота — найпростіший вихід із ситуації «хочеться солодкого, але ніколи готувати».

Продукти
  • Масло вершкове, кімнатної температури — 100 г
  • Жовток — 1 шт.
  • Борошно — 1,5-2 склянки, Цукор — 0,75 склянки, Сода — 0,25 ч. л.
  • Родзинки — жменька
  • Ванілін — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Олію заздалегідь витягнути з холодильника, нарізати шматочками і залишити хвилин на 20 при кімнатній температурі. Родзинки промити і замочити в холодній воді.
У чаші змішати розм'якшене масло, цукор, жовток, ванілін і соду. Все перемішати.
Поступово додати борошно і замісити тісто. Краще це робити руками — тісто досить густе.
Додати родзинки і добре перемішати, знову ж руками.

Шаг №2

Включити духовку. Сформувати з тіста кульки і викласти їх на змащену папір на деко.
Випікати печиво в розігрітій духовці 20-25 хвилин при 180 градусах.

Приємного апетиту!

Вгору