Пісочне печиво

6

Щоб приготувати таке печиво, потрібно спочатку замісити тісто, розкачати його в пласт і вирізати з нього фігурки.

Продукти
  • Масло вершкове (розм'якшене) — 250 г
  • Цукор — 100 г+2 ст. л.
  • Ванільний екстракт — 0,5 ч. л.
  • Борошно — 300 г
  • Крохмаль кукурудзяний — 150 г
Приготування

Як робити: Пісочне печиво? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати пісочне печиво:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів.

2. Три деко застелити пергаментом.

3. У мисці збити вершкове масло з 100 г цукру і ванільним екстрактом до кремоподібного стану.

4. Продовжуючи збивати міксером на мінімальній швидкості, ввести муку і крохмаль, добре перемішати. Тісто сформувати в кулю, покласти в миску, накрити харчовою плівкою і помістити в холодильник на 30 хвилин.

5. Викласти тісто на присипану борошном поверхню і розкачати пласт товщиною 1 див.

6. Спеціальними формочками вирізати фігурки з тіста. Викласти їх на підготовлені листи на відстані 2,5 см один від одного. Зробити на поверхні заготовок проколи з допомогою виделки. Посипати 2 ст. ложками цукру.

7. Випікати пісочне печиво протягом приблизно 15 хвилин, до золотистого кольору.

Вгору